Kustantamo

Oppian on korkealaatuista kauno- ja tietokirjallisuuttaoppimateriaaleja sekä sanakirjoja julkaiseva kustantamo. Kirjailijoitamme ovat mm. Virginia Woolf, Gertrude Stein, James Joyce ja Nikola Tesla.

Haluatko kirjailijaksi? Jos sinulla on valmis käsikirjoitus, voit tarjota sitä meille lähettämällä käsikirjoituksen sähköpostilla tähän osoitteeseen:

Voit lähettää samaan osoitteeseen myös ehdotuksesi oppi- tai tietokirjasta, jonka haluaisit tehdä ja joka voisi sopia kustannusohjelmaamme. Jos olet opettaja, voit myös osallistua kevään 2019 oppimateriaalikyselyyn.

Julkaisujamme myyvät hyvin varustetut kivijalka- ja verkkokirjakaupat kuten Adlibris. Logistiikkakumppanimme Kirjavälitys huolehtii kirjojemme jakelusta jälleenmyyjille, kirjastoille ja oppilaitoksiin.

Syksyllä 2019 ilmestyvät kirjamme on esitelty julkaisuluettelossamme.

Tulevista kirjoistamme saat lisää tietoa tilaamalla uutiskirjeemme. Täällä voit tutustua uutiskirjeen tietosuojaselosteeseen.

Olemme läsnä sosiaalisessa mediassa kuten Facebookissa, Instragramissa ja Twitterissä. Kustantamollamme on myös oma YouTube-kanava.

Oppian
PL 44
02241 Espoo