Kustantamo

Oppian on korkealaatuista kauno- ja tietokirjallisuuttaoppimateriaaleja sekä sanakirjoja julkaiseva kustantamo. Kirjailijoitamme ovat mm. Virginia Woolf, Gertrude Stein, James Joyce ja Nikola Tesla.

Haluatko kirjailijaksi? Jos sinulla on valmis käsikirjoitus, voit tarjota sitä meille lähettämällä käsikirjoituksen osoitteeseen

Mikäli sinulla on ajatus oppi- tai tietokirjasta, joka voisi sopia kustannusohjelmaamme, voit kertoa hankkeestasi meille tällä sivulla. Vastaamme kirjaehdotuksiin mahdollisimman pian.

Julkaisujamme myyvät hyvin varustetut kivijalka- ja verkkokirjakaupat kuten Adlibris. Logistiikkakumppanimme Kirjavälitys huolehtii kirjojemme jakelusta jälleenmyyjille, kirjastoille ja oppilaitoksiin.

Kevään 2019 kirjamme on esitelty julkaisuluettelossamme. Tulevista kirjoistamme saat lisää tietoa tilaamalla uutiskirjeemme. Täällä voi tutustua uutiskirjeen rekisteriselosteeseen.

Olemme läsnä sosiaalisessa mediassa kuten Facebookissa, Instragramissa ja Twitterissä. Kustantamollamme on myös oma YouTube-kanava.

Oppian
PL 44
02241 Espoo

Y-tunnus 2878690-6